لیست قیمت کیوی تو سرخ درجه یک با توجه به کیفیت محصولات ارائه شده در بازارها و میادین میوه و تره بار موجود می باشند.
قیمت کیوی تو سرخ درجه یک
کیوی تو سرخ یا همان کیوی قرمز دارای طعم شیرین تری به نسبت نوع معمولی می باشد،اما پوست آن سبزتر است.
این میوه در زمان های شکوفه دهی مناظر زیبایی را بوجود می آورد.
اکر توانایی پرورش این میوه را بدست آورید سود خوبی بدست می آورید زیرا قیمت گرانتری به نسبت انواع دیگر کیوی دارد.
شرایط پرورش کیوی تو سرخ درجه یک
کیوی های تو سرخ برای پرورش به شرایطی نیاز دارند که باید برای باردهی این شرایط را برایشان فراهم کنیم.
شرایط محیطی مناسب برای این میوه آب و هوای معتدل است زیرا سرمای زیاد موجب از بین رفتن جوانه های این درخت می شود و آنها را می سوزاند.
دمای محیطی مناسب برای این گیاه یک تا بیست و چهار درجه است و رطوبت ۷۰ درجه برای آن کافی می باشد.
هرس کردن این گیاه در تابستان موجب تحریک آن و در نهایت گلدهی بیشتر می شود.
آفت های گیاه کیوی تو سرخ
کیوی های تو سرخ بیشتر تحت تاثیر شپشک توت می باشند که از آفات مهم و خطرناک این گیاه به شمار می آید.
این گیاه در برابر بیماری های قارچی برگ و میوه هایش به شدت آسیب می بینند.
پیچیدگی در برگ هایش منشا پروانه ها می باشد.حلزون ها از برگ های این گیاه تغذیه فراوانی دارند.
کیوی تو سرخ؛پادزهر سیگار
از آنجا که افراد سیگاری با استفاده از دود آن رادیکال های آزاد زیادی را وارد بدن می کنند از این بیشترین ویتامین سی که در افزایش سیستم ایمنی بدن نقش فراوانی دارد ،صرف از بین رادیکال های آزاد می شوند.
از این رو سیگاری ها باید ۴۰٪ بیشتر از دیگر افراد ویتامین سی مصرف کنند تا از خطرات وارد شده به بدنشان پیشگیری کنند.
از این رو بهتر است روزی دو عدد کیوی مصرف کنند تا نیاز بدنشان به ویتامین سی تامین شود.
ارزش غذایی کیوی های تو سرخ
کیوی های تو سرخ با داشتن مواد معدنی فراوان توانسته اند محبوبیت بالا یی در بین مردم پیدا کنند،در این بین طعم خوشمزه ی آن نیز موجب افزایش این محبوبیت شده است.
فیبر،سدیم،پتاسیم،کلسیم،فسفر،آهن،منیزیم،منگنز و فولات از مواد معدنی هستند که در این میوه ی خوش طعم وجود دارد و به آن ارزش چند برابر بخشیدن است.
طبع کیوی تو سرخ از نظر طب سنتی
در طب سنتی کیوی های تو سرخ از طبع سرد و تر برخوردار می باشند.البته کیوی شیرین طبع گرم دارد و چه شیرینی بیشتر شود گرمی آن نیز افزایش می باید یعنی شیرینی میوه با طبع آن رابطه ی مستقیمی دارد.